Gratis Artikel Plaatsen
Winkelen

EEN GIDS VOOR HET GEBRUIK VAN AUTO LED LAMPEN

De auto-industrie heeft zich zeer snel ontwikkelt, dat is zeker. Samen met het, koplichten hebben bereikt een ander niveau en, nadat autofabrikanten nauw geanalyseerd de manier halogeen of HID lichten invloed op hun modellen, schakelt u naar de andere optie: LEDs. De meeste van de nieuwe auto’s hebben vooraf geïnstalleerde lampen; maar sommige mensen krijgen ze geïnstalleerd nadat ze kopen.

Types van de LED lamp:

 

Met de huidige competitie, zijn verschillende soorten lampen worden geïntroduceerd in de markt met verschillende functies en specificaties. De markering allemaal niet mogelijk, maar hieronder vermeld zijn vier basistypen.

 

• Application gebaseerde verlichting – deze lichten zijn aangepast aan de behoeften van de gebruikers. Dit zijn de fundamentele LED -licht dat we overal zien aangesloten op een onderhoudende energiebron. Ze bieden een hogere functionaliteit in vergelijking met de stijl.

 

• Zeer krachtige LED-verlichting – deze zijn relatief nieuw, en zorgen voor een snellere en dichtere licht. Ze zijn ideaal voor indicatie, en perfect als je problemen hebt met het zien, maar de helderheid kan een beetje problematisch voor de gebruiker.

 

• Alfanumerieke verlichting – dit is een basis stijl van lichten waarin het licht wordt geregeld in de lamp naar de nummers en alfabetten vormen. Deze worden meestal gebruikt in de vorm van klokken, maar kan worden aangepast. Deze worden toegepast in het interieur van de auto in plaats van de buitenkant.

 

• Miniatuur auto LED-lampen – de naam is een duidelijke identificatie dat ze zijn heel klein in de grootte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar geel is de meest voorkomende. Vanwege het gewicht, zijn ze gevoelig voor schade, dus beschermd warmteregelende inrichtingen. Bovendien zijn ze meestal gebruikt om te versieren.

 

• gekleurde LED lampen – deze worden het meest efficiënt gebruikt als decoratieve verlichting, maar kan ook worden gebruikt voor een visueel doel. Deze zijn vrij klein en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn er enkele die veranderen afhankelijk van de instellingen die zelf ingeschakeld. U kunt ze te regelen in de manier waarop u wilt, of gewoon plaats de lamp waar u wilt plaatsen in de auto.

 

Het belangrijkste aspect als het gaat om LED-koplampen, is het feit dat ze nodig hebben een zeer laag vermogen om te werken in vergelijking met de klassieke halogeenlampen. LEDs worden bijvoorbeeld gebruikt op Toyota Prius modellen en een paar andere kruisingen waarop elektriciteit speelt een belangrijke rol – niet noodzakelijk voor de koplampen. De eerste productie-eenheden waren te vinden op de 2004 Audi R8.

 

In het algemeen, zijn LED-koplampen gestapeld tussen de halogeen en HID-lampen met betrekking tot hun luminescentie, maar ze bieden veel gerichte stralen en kan ook gespeeld worden met verschillende vormen te maken.

 

Ook dankzij hun kleine formaat, LED’s zorgen voor grote manipulatie, met fabrikanten in staat om allerlei vormen en samenstellingen die perfect zou passen hun modellen te creëren, zodat niet meer lelijk koepel reflectoren.

http://www.leds-depot.nl/