Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Financieel

De Keeping App

Keeping is een platform waarop jij en jouw personeel de urenregistratie kan bijhouden. Dit platform heeft verschillende handige toepassingen, zoals de facturatiekoppeling, loonbetalingskoppeling en handige rapportages waarmee je inzicht krijgt in het uren verbruik van jouw personeel. Echter is er één functionaliteit die boven alle handige onderdelen uitstijgt, namelijk de Keeping app. Met deze app heb je jouw urenregistratie van Keeping altijd op zak.

Voordeel van de Keeping app

Keeping is een online urenregistratie platform. Je kan zowel in de webbrowser als via de Chrome-extensie jouw uren registreren. Ideaal dus wanneer je dagelijks achter jouw computer werkt en verschillende taken los van elkaar wil klokken. Dit maakt facturatie naar de klant immers veel makkelijker. Maar er zijn ook medewerkers die de hele dag onderweg zijn en ook dan live hun uren willen bijhouden. Hiervoor is de handige Keeping app ontwikkeld. Je hebt altijd jouw volledige urenregistratie op zak en kan overal klokken, wijzigen en checken hoeveel uren je al gemaakt hebt. Ideaal voor de reizende medewerker dus.

Probeer de Keeping app nu

Ben jij al overtuigd van het gemak van de Keeping app? Je kan Keeping nu gratis proberen met één persoon. Ervaar hoe eenvoudig urenregistratie binnen jouw organisatie kan zijn.

https://keeping.nl/