Weer jong en fruitig eruit zien

Vandaag de dag is meer dan ooit belangrijk hoe je eruit ziet. Men wil er goed uitzien en voor veel mensen staat er goed uitzien dan ook synoniem aan er jong uitzien. Er zijn allerlei kenmerken die mensen toedichten aan een jong uiterlijk. Zo hebben jonge mensen geen rimpels, een vol gezicht met volle lippen en mooi vol haar zonder ook maar een grijs haartje ertussen. Wanneer je ouder wordt, kan het zien dat deze kenmerken verloren gaan. Het kan ook zijn dat je deze kenmerken nooit hebt gehad, maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om het uiterlijk te laten verfraaien. Zo is het lippen opvullen met hyaluronzuur tegenwoordig een razend populaire ingreep en dat is niet zo gek, want het is een relatief kleine ingreep maar wel eentje met veel resultaat.

Het opvullen van lippen gebeurt niet, zoals sommige mensen nog steeds denken, met botox. Dat is dan ook fysiek onmogelijk, omdat botox als een spierverlammer werkt en daardoor überhaupt al niet in de buurt van de mond kan of mag worden gebruikt. Je zou daarmee je mond en/of je tong kunnen verlammen en dat kan natuurlijk weer allerlei problemen tot gevolg hebben, zoals moeilijkheden met ademen, eten en praten.

Botox is natuurlijk een goede optie voor allerlei andere ‘problemen’. Bovendien vallen de kosten botox vaak ook nog reuze mee, zeker wanneer je goed op aanbiedingen let. Let er bij deze aanbiedingen wel op dat het belangrijk is dat je gebruik maakt van een goede, legitieme kliniek. Het klinkt misschien aantrekkelijk om voor de helft van het geld een ingreep uit te laten voeren, maar meestal is er dan ook wel een reden waarom het zo goedkoop is. De gebruikte botox is bijvoorbeeld minder van kwaliteit of de uitvoerende arts is eigenlijk helemaal niet bekwaam genoeg om de ingreep uit te mogen voeren. 

http://www.faceland.nl