Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Verhuislift gebruiken tijdens de verhuizing

Wanneer je op hoogte woont of gaat wonen, dan is het soms een grotere uitdaging om te gaan verhuizen, omdat de meubels vaak niet door het trappengat passen. Dan moet je natuurlijk op zoek naar een andere oplossing om toch de meubels naar boven of beneden te krijgen en dan is een verhuislift huren een goed idee om zo snel en gemakkelijk de spullen te kunnen verplaatsen. Zorg hierbij wel dat de meubels door een opening van een raam of deur zouden kunnen passen, zodat de meubels snel naar binnen kunnen. De verhuislift kan gemakkelijk geplaatst worden in een straat waar genoeg ruimte is en de bediener van de lift kan er dan voor zorgen dat de spullen naar boven en beneden gebracht kunnen worden.

Geen gedoe op de trap

De verhuisliften gaan tot een hoogte van 30 meter en dat betekent dat je het einde van de lift bij de opening van het raam zet bijvoorbeeld en dan kun je beneden op de grote plaat een meubel of dozen zetten die je erboven dan weer gemakkelijk af kunt halen. Wanneer je kleinere spullen hebt, dan kun je het laadoppervlak wat inklappen, zodat de spullen er niet af zullen schuiven. Je kunt meerdere dozen tegelijk op het plateau zetten dat naar boven en naar beneden gaat en dat scheelt dus een hoop trappen die je op en af hoeft te gaan met deze spullen. Zo zorgt een verhuislift voor een hoop gemak.

Georganiseerd verhuizen

Wanneer je een verhuislift inschakelt, dan is het slim om de spullen goed te sorteren per ruimte, zodat alles gelijk in de goede kamer gezet kan worden. Zo houd je de verhuizing overzichtelijk en dat is vaak wel fijn. Ook krijg je al snel een handigheid in hoe je de ruimtes in kunt komen met de deuropeningen en dan krijg je de meubels en andere spullen gemakkelijk en zonder onnodige krassen de woning in of uit. Zorg ook hierbij voor een goede voorbereiding en dat je weet wat waar heen moet en ga hier dan ook zelf bij staan om het proces te begeleiden. Zorg ook voor wat extra dekens in het raamkozijn bijvoorbeeld of op het plateau om deze krassen te voorkomen.