Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Rechten

Vakkundige interim advocaat mededingingsrecht staat voor u klaar

Overweegt u een interim advocaat mededingingsrecht in de arm te nemen? De specialisten van C-law staan voor u klaar. Mede dankzij jarenlange ervaring levert dit advocatenkantoor uit Amsterdam maatwerk om uw problemen op te lossen. U kunt de interim advocaten mededingingsrecht zowel in-house als op afstand inhuren. Daarnaast heeft het kantoor ook andere specialistische kennis. De praktijk is eveneens thuis in het consumentenrecht en corporate compliance. Het kantoor behandelt ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt. Ondernemingen, instellingen, overheden, andere advocaten kantoren en organisaties doen allemaal een beroep op het advocatenkantoor.

Voorbeeld van de werkzaamheden

De kwesties die de interim advocaat mededingingsrecht op z’n bordje krijgt, hebben met name te maken met marktverdeling en misbruik van machtsposities. Het volgende voorbeeld wordt onder andere behandeld door een interim advocaat mededingingsrecht: concurrenten benadelen u doordat zij betrokken zijn in een kartel. U wilt een claim indienen en een interim advocaat mededingingsrecht ondersteunt u hierbij. Een interim advocaat mededingingsrecht helpt bijvoorbeeld ook bij kartelonderzoeken. Het Amsterdamse advocatenkantoor procedeert civielrechtelijk en bestuursrechtelijk. Daarbij is het kantoor van dienst binnen domeinen van verschillende toezichthouders, zoals de ACM, de Nederlandse Voedsel en warenautoriteit (NVWA) en de Europese commissie.

Specialistische vakkennis

Het advocatekantoor van C-law is door de specialistische vakkennis een echt nichekantoor. Het is niet voor niets dat klanten het kantoor zien als ideale aanvulling op diensten van andere advocatenkantoren. Tevens is er specialistische kennis van compliance en consumentenzaken in huis. De advocaten binnen de praktijk deden in het verleden ervaring op in de internationale advocatuur en als toezichthouder in het bedrijfsleven. Met als bijkomend voordeel dat het toegang heeft tot een breed netwerk met nog meer specialisten. Het kantoor is actief in verschillende sectoren. Het gaat van agri (food) en health tot aan technologie en innovatie. Daarbij zijn het vooral corporates die een beroep doen op het kantoor.