Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

U betaalt in Nederland niet voor verzendkosten bij deze webshop

Wilt u uw favoriete items bij A Better Deal bestellen? Dat is heel begrijpelijk, aangezien deze webshop zo’n breed en leuk aanbod heeft. Of u nu een grote of kleine bestelling plaatst, u betaalt binnen Nederland nooit voor verzendkosten. Daarnaast, wanneer u uw bestelling vóór 15:00 uur plaatst op werkdagen, zult u het pakket al de volgende werkdag binnen krijgen. De voordelen zijn werkelijk eindeloos bij deze online winkel. Ontdek het direct!

Een deal voor u

Houdt u ook zo van koopjes? Leuke hebbedingetjes of benodigdheden voor in en rond uw huis? Dan is uw nieuwe favoriete webshop zeker weten A Better Deal! Van teddyberen tot game consoles en van dvd’s tot servies, niets is te gek om hier te bestellen. Naast dit brede assortiment ontdekt u iedere dag een nieuwe scherpe deal onder de categorie ‘Daily Deals!’. Zo wordt u iedere dag verrast met de leukste spullen. Bestellen is ook heel gemakkelijk. U plaatst uw items in het virtuele winkelmandje en rekent veilig af via Mollie Payments. Achteraf betalen met Klarna behoort ook tot de mogelijkheden! Zo weet u zeker dat u bij een betrouwbare en veilige webshop bestelt. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Hoe het ooit begon

Enkele jaren geleden begon dit bedrijf gewoon vanuit huis bestellingen te verzenden. Het begon dus allemaal heel klein. Al snel merkte het team dat de woonkamer te klein werd, waarna ze uitbreidde naar een grotere opslag. Hierdoor konden alle (potentiële) klanten nog sneller geholpen worden en konden ze ook hun service hoog houden. Ook weer snel daarna merkten ze een hoge stijging in klanten en hadden ze een nóg grotere opslag met kantoor nodig. Dit hebben ze dan ook gedaan. Vandaag de dag kunnen ze hun belofte dan ook steeds weer nakomen: voor 15:00 uur besteld (op werkdagen) is de volgende werkdag in huis.

Gerelateerde artikelen

Met een ervaren hypotheekadviseur in Arnhem uw mogelijkheden in kaart brengen

Een avontuurlijk kapsel

Gegarandeerd betrouwbaar vervoer bij een van de beste transportbedrijven van Nederland