Gratis Artikel Plaatsen
Dienstverlening

Proefschrift drukken prijs

Laatst vroeg ik mij af wat de proefschrift drukken prijs is. Natuurlijk is dat heel erg breed. En kun je het voor allerlei verschillende prijzen laten drukken aangaande de kwaliteit van het papier etc. Maar toch ben ik benieuwd welke drukkerij nu eigenlijk duur is en welke goedkoop. Om daar achter te komen ben ik gaan zoeken op het internet. Mocht jij nog een drukker kennen die een goede prijs- / en kwaliteitsverhouding heeft, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Proefschrift drukken bij proefschriftenprinten.nl

Toen ik ging zoeken op proefschrift drukken, kwam ik al gauw allerlei verschillende drukkerijen tegen. En na enig onderzocht te hebben, viel het mij op dat de website proefschriftenprinten.nl niet de allerlaagste prijs hanteert, maar wel een van de. En zij gaven zelf aan dat ze een van de beste zijn wat betreft de kwaliteit van het papier. En dat is uiteindelijk natuurlijk hartstikke belangrijk! Ik denk ook dat mensen die zelf de inhoud van een proefschrift hebben geschreven, er dan ook wel iets meer voor over hebben om er meer voor neer te leggen. En ook ikzelf heb mijn eigen proefschrift geschreven. Maar zoek nog een drukkerij waar ik het kan laten printen. En nu ik daar dus een klein onderzoek naar heb gedaan, gaat voor nu in ieder geval mijn voorkeur uit naar proefschriftenprinten.nl.

Proefschriftenprinten.nl

Op de website van proefschriftenprinten.nl las ik dat zij ook gratis een omslag kunnen gaan ontwerpen! En op basis van de voorbeelden zag ik dat die er fantastisch uit zagen. Ook daar hebben ik dus voor gekozen, toen ik contact opnam met hen om te melden dat ik graag mijn proefschrift wil laten drukken bij hen.

Zij reageerden direct enthousiast en zijn aan de slag gegaan. Met een eindproduct wat er geweldig uit ziet!