Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Vakantie

Overnachten Apeldoorn

Gaat u een weekendje of midweek naar Apeldoorn? Dan maakt een verblijf in een mooi hotel uw uitje compleet. Overnachten Apeldoorn kunt u daarom het beste doen in het Van der Valk hotel. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten kamers, van standaard kamers tot comfort kamers en luxe suites. Allemaal zijn ze van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf. Ook kamers met een balkon of terras behoren tot de mogelijkheden. Of u nu alleen bent of met het hele gezin, bij Van der Valk is er altijd een kamer die voldoet aan uw wensen.

Hotel Van der Valk Apeldoorn

Ook in de rest van het Van der Valk Apeldoorn doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Na een dag er op uit te zijn geweest, kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijk diner of bijkomen onder het genot van een drankje. Ook hebben we verschillende leuke activiteiten om te doen. Zo worden in het landhuis naast het hotel kookworkshops en wijnworkshops georganiseerd. Daarnaast kunt u met een huifkar of een koets de mooie omgeving van de Veluwe verkennen. En komt u met uw eigen paard naar de Veluwe? Dan kunt u gebruik maken van ons speciale paardenhotel.

Dineren in huisje James

Wilt u een bijzondere avond beleven tijdens uw verblijf bij Van der Valk Apeldoorn? Dan is een bezoek aan huisje James een echte aanrader. In dit lieflijke landhuisje kunt u genieten van een uitgebreid diner met goede wijn in een knusse, huiselijke sfeer. Als u een reservering maakt bij huisje James, dan kunt u rekenen op een compleet verzorgde avond met alles erop en eraan. Wilt u meer informatie over huisje James? Neem dan een kijkje op onze website. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl