Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Management

MS in management

3 voordelen van een Master in Management

 

1. Ontwikkel een complete set van managementvaardigheden

Het gebied van Management vereist een diverse hoeveelheid kennis van vele gerelateerde onderwerpen. Masters in Management proberen aan deze behoefte te voldoen door lessen over een uiteenlopende reeks onderwerpen op te nemen.

 

Toekomstige managers worden voorbereid om de complexe interrelatie tussen relevante zakelijke onderwerpen te begrijpen en om in staat te zijn om bij te dragen aan relevante discussies.

 

In MIM’s wordt gewoonlijk veel aandacht besteed aan leiderschapsvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. In veel gevallen zijn teamworkoefeningen een belangrijk onderdeel van MIM-cursussen en -seminars.

 

Een MIM-diploma zal je vooral helpen om goede interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, een snelle probleemoplosser te zijn en over het algemeen zul je weten hoe je managementtheorie moet toepassen op de echte zakenwereld. U zult een duidelijk inzicht hebben in hoe een bedrijf opereert gezien de sociaal-economische omgeving en u zult in staat zijn de uitdagingen van wereldwijde zaken te beheren.

 

2. Verwerf leiderschapskennis tegen een betaalbare prijs

Masters of Management zijn over het algemeen veel goedkoper dan andere meer populaire en gewilde Business programma’s, zoals Masters of Business Administration. Het jaarlijkse MIM-studiegeld kan variëren van 2.000 tot 30.000 euro, afhankelijk van de universiteit, de specialisatie en zelfs de locatie.

 

MIM-opleidingen die worden aangeboden door business schools uit het VK en de VS hebben meestal hogere collegegelden, maar zelfs het maximaal haalbare collegegeld is meestal de helft van de prijs van een MBA-programma dat door een willekeurige school wereldwijd wordt aangeboden.

 

Je kunt ook kijken naar de Studyportals Scholarship om wat hulp te krijgen bij het financieren van je studie in het buitenland.

 

3. Open voor zowel ervaren studenten als nieuwkomers

Een ander belangrijk voordeel van het volgen van een Master in Management is dat meer dan de helft van de programma’s die wereldwijd worden aangeboden, geen diploma in Business of Economie vereisen. Dit is een geweldige kans voor studenten die een bachelordiploma op een ander gebied hebben behaald, maar op zoek zijn naar een carrièreswitch.

 

Naast het bachelordiploma moet je een bewijs van talenkennis overleggen en moet je meestal een GMAT- of GRE-test afleggen.

 

Wereldwijde masteropleiding in management

Gezamenlijk geleverd door de London Business School en de gerenommeerde Fudan School of Management in Shanghai, de Global MiM geeft je een ongeëvenaarde basis in de wereldwijde zakelijke uitdagingen die u voorbereiden op de kansen van morgen. De Global MiM is een tweejarige, voltijdse opleiding die in september begint, waarbij je twee internationaal erkende graden behaalt: een Masters in Management (MiM) en een Masters in Science (MSc) in International Business. Jaar 1 vindt plaats in Londen. Jaar 2 vindt plaats in Shanghai.

Masters in Analytics en Management

Eén jaar. Streng, intensief en zeer toegepast. Ons nieuwe Masters-programma biedt een unieke geïntegreerde leerervaring die de toegepaste data analytics-vaardigheden die recruiters vragen combineert met onze expertise van wereldklasse in algemeen management.

Masters in financiële analyse

Onderscheid je van de concurrentie met de Masters in Financial Analysis (MFA) voor pas afgestudeerden. Ontwikkeld in overleg met ’s werelds toonaangevende financiële organisaties, zal dit zeer praktische programma u uitrusten met de vaardigheden, kennis en netwerken die essentieel zijn voor een succesvolle carrière in de financiële wereld. Studeer gedurende 12 maanden voltijds in Londen – de hoofdstad van de wereldwijde financiële wereld – en leer van ’s werelds beste academici en praktijkmensen.

 

 


 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/