Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

MaMMaTENS apparaat verhuur & verkoop

Door MaMMaTENS wordt bevallen met TENS zeer eenvoudig, wij hebben namelijk TENS apparatuur te huur en te koop. Een TENS apparaat zorgt voor natuurlijke pijnverlichting bij de bevalling. Sinds een aantal jaar is het gebruik van TENS niet alleen mogelijk in ziekenhuizen en geboortehuizen, maar ook bij u thuis wanneer u kiest voor een thuisbevalling. Natuurlijk is uw welzijn en dat van uw baby onze hoogste prioriteit. Daarom verhuren en verkopen wij enkel de beste TENS apparaten en aanverwante producten welke allemaal medisch gekeurd zijn.

MaMMaTENS kan u helpen bij een natuurlijke bevalling door thuis, in het ziekenhuis of geboortehuis effectieve en langdurige niet medicamenteuze pijnbestrijding te bieden. Het gebruik van TENS bij de bevalling thuis helpt u vaak om rustig en comfortabel te blijven, wat de kans op medisch ingrijpen en verdere complicaties vermindert.

Geavanceerde digitale TENS apparaten

Bij MaMMaTENS verhuren en verkopen wij geavanceerde digitale TENS apparaten voor de bevalling. Er kan gekozen worden uit verschillende TENS apparaten. Alle TENS apparaten zijn voorgeprogrammeerd voor de bevalling en daarom zeer gemakkelijk in gebruik. Voor effectieve pijnbestrijding wordt aanbevolen de TENS pijnbestrijding te gebruiken vanaf de eerste wee thuis tot aan het einde van de bevalling. En ook na de bevalling kan TENS nog steeds gebruikt en ingezet worden om de bekkenbodemspieren te trainen en om weer in shape te komen.

Bij MaMMaTENS geven wij educatieve ondersteuning en zorgen ervoor dat TENS huren zo eenvoudig mogelijk is. Onze klantenservice zit dan ook voor u kaar om antwoord te geven op al uw vragen en, indien nodig, u te helpen tijdens het bestelproces.

TENS apparaten kunnen worden ingezet als alternatieve pijnbestrijding tijdens de bevalling. In veel gevallen geeft de TENS pijnbestrijding voldoende verlichting en werkt het goed tegen de pijn. Is de pijnbestrijding voor u toch niet voldoende en is er meer nodig? Geen probleem. TENS mag gewoon gecombineerd worden met medicamenteuze middelen van het ziekenhuis zoals een ruggenprik, medicamenteuze tabletten of een andere natuurlijke pijnbestrijdingsmethode.

https://mammatens.nl/