Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Laat uw bedrijf of school beter presteren met ICT-advies op maat

Leer de experten van de Oaktree Group kennen om uw bedrijf of school beter en efficiënter te laten presteren met het ICT-advies op maat. De Oaktree Group is een ICT-adviesbureau. Het bedrijf is op drie locaties gevestigd: Apeldoorn, Utrecht en Zaandam. De Oaktree Group verricht werk voor middelgrote organisaties, maar ook voor grotere organisaties staan ze klaar. Bovendien werken ze voor bedrijven uit verschillende branches. Zo hebben ze ICT-oplossingen voor in het onderwijs, werken ze voor bedrijven uit de industriesector, de zorgsector, de cultuur- en entertainmentsector, enzovoort.

Enkele zaken die je moet weten over de diensten van dit bedrijf

Aangezien de Oaktree Group een ICT-adviesbureau is, staan de medewerkers van het bedrijf altijd klaar om degelijk ICT-advies te geven. Daarnaast beschikt het bedrijf over heel wat ICT-oplossingen om uw bedrijf of school vooruit te helpen op vlak van ICT. Als er ingezoomd wordt op de ICT-oplossingen die de Oaktree Group aanbiedt voor in het onderwijs, dan is de conclusie dat de Oaktree Group met zijn oplossingen naar ‘behoud van goed onderwijs’ streeft. Dat doen ze door een ingenieuze ICT-infrastructuur op maat van uw school uit te werken. Als u benieuwd bent naar de details over de ICT-oplossingen in het onderwijs, surf dan zeker naar de website van de Oaktree Group. Daar kunt u een whitepaper downloaden met alle informatie over de diensten die de organisatie aanbiedt voor in het onderwijs.

Neem contact op met deze gespecialiseerde organisatie

Als u vragen heeft over de ICT-oplossingen die het bedrijf aanbiedt voor in het onderwijs of in andere sectoren, dan kunt u altijd contact opnemen met het gespecialiseerde team. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. Ook als u ICT-advies wenst kunt u hen bereiken via dezelfde contactgegevens. Op de website vindt u ook meer informatie terug over elke afzonderlijke oplossing en u leest er ook meer over de managed services.

Gerelateerde artikelen

Is poedercoaten een onderhoudsvriendelijke optie?

Een outplacement is even schrikken

De Kubota RTV is multifunctioneel en gebruiksvriendelijk