Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Gunstig geprijsde complete naamborden vind je bij De Naambordensite

Een voordeur bordjedat helemaal past bij de woning en het interieur. Een plaat – met alle namen en het huisnummer – dat duidelijk zichtbaar en leesbaar is voor de pakketbezorger. Een bord dat er strak uitziet, zonder dat je er de hoofdprijs voor moet betalen. Is dit wat jij zoekt? Wij weten waar je zo’n naambord vindt: De Naambordensite!

Chique messing naambordjes

Een voorbeeld van zo’n A-kwaliteit product is een messing naambordje. Messing, een mengsel van koper en zink, is erg geschikt om naamborden van te maken. Het harde, geelkleurige materiaal heeft niet veel onderhoud nodig. De uitstraling van een messing bord is bescheiden, maar dan op een chique manier. De Naambordensite heeft messing bordjes van allerlei afmetingen in de collectie: 35 x 35 cm, 30 x 15 cm, 25 x 25 cm, 20 x 15 cm, 20 x 10 cm, 17 x 7 cm en 10 x 20 cm. De grootste is 50 bij 50 cm. Dit model wordt vaak gebruikt als naambord voor een werkplaats / praktijk / salon et cetera. De kleinste maat messing bord is 6 bij 2 cm.

Ja-Ja, Nee-Ja en Nee-Nee brievenbusbordjes

Naast naam- en huisnummerplaten kun je bij De Naambordensite ook Ja-Ja, Nee-Ja en Nee-Nee plaatjes aanschaffen:

–        van RVS;
–        in messing look;
–        van aluminium;
–        van kunststof in de kleuren rood, wit, zwart en zilver;
–        van emaille.

Door middel van zo’n plaatje bij de brievenbus maak je duidelijk dat je wel of geen reclamefolders en wel of geen huis-aan-huis-kranten wilt ontvangen. De bordjes zijn scherp geprijsd.

Aanduiding- en gebodsborden

Nog een leuke categorie op www. denaambordensite.nl is aanduiding- en verbodsborden. Voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om de officiële borden die de overheid uitgeeft. Ze zijn puur bedoeld voor privégebruik. Een paar voorbeelden van teksten op de verbodsplaten:

“uitrit vrijlaten”, “inrit vrijlaten”, “niet parkeren”, “parkeren verboden”, “roken verboden” en “verboden toegang”. Sommige aanduiding borden hebben pictogrammen zoals een brandslang, een brandblusser, een camera, een pijl, een toilet, iemand in een rolstoel et cetera. Dan zijn er ten slotte nog aanduiding-platen met teksten als “werkkast”, “meterkast”, “kantoor”, “duwen” en “trekken”.

 

https://www.denaambordensite.nl/

Gerelateerde artikelen

Bij de single groepsreizen van deze reisorganisatie is alles perfect geregeld

Software voor de advocatuur: 4 praktische en direct toepasbare tips

Salland tandverzekering