Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Gelijk Geslaagd laat je in 1 dag slagen voor je auto theorie examen

Je auto theorie examen in 1 dag halen kan bij Gelijk Geslaagd. Onze theoriecursus wordt gegeven door het hele land. Woon je in de Randstad? Dan is de theoriecursus Zoetermeer wellicht wat voor jou. Nou vraag je je waarschijnlijk af, kan ik echt mijn theorie examen in 1 dag halen? Ja, bij Gelijk Geslaagd kan dat! Wij bieden eendaagse cursussen aan waarbij je in de ochtend les krijgt en wordt voorbereid op het theorie examen van het CBR, en in de middag, direct na de theoriecursus, je examen maakt. Na het theorie examen, dat dertig minuten duurt, hoor je gelijk of je wel of niet geslaagd bent. Het percentage van het aantal leerlingen dat na het volgen van onze cursus is geslaagd is zeer hoog. Mocht het onverwachts toch niet gelukt zijn en ben je gezakt voor je examen, dan mag je bij ons je tweede cursus helemaal gratis doen!

Keuze uit verschillende cursus locaties

Als je in of rond Zoetermeer woont kan je kiezen uit verschillende locaties waar de cursus gegeven wordt. Leiden, Rotterdam of Rijswijk zijn de drie mogelijkheden dicht in de buurt van Zoetermeer. Onze cursus wordt niet in Zoetermeer zelf gegeven omdat Zoetermeer geen CBR examen locatie heeft. Heb je je ingeschreven voor onze doeltreffende cursus? Dan gaan we er voor zorgen dat ook jij zal slagen binnen 1 dag! Op de meeste locaties start de cursus vroeg in de ochtend, om 07.00. Je krijgt de hele ochtend les van ons. Na de les gaan we met elkaar een heerlijk, door ons verzorgd, broodje eten. Daarna gaan we naar het CBR waar het examen wordt afgenomen. Ben je geslaagd? Je theorie certificaat is 1,5 jaar geldig.

Schrijf je in via de website van Gelijk Geslaagd

Wie wil dit nou niet? Niet meer lang hoeven zwoegen, stampen en leren uit boeken. Wij hebben de ideale oplossing! Gewoon je theorie in 1 dag en dezelfde dag slagen! Ga ervoor en schrijf je nu in! Enorm veel mensen zijn al geslaagd bij ons dus we weten zeker dat ook jij straks geslaagd bent!

https://www.gelijkgeslaagd.com/