Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Een urn of begraafplaats voor uw huisdier

Het nemen van afscheid van uw hond of kat is erg lastig. Een huisdier is vaak de steun en toeverlaat binnen een gezin en als hij of zij wegvalt, kan dit een grote impact hebben. Het is nog niet helemaal gangbaar om ook voor uw hond of kat een begraafplaats of gedenkplek te creëren. Wel zou dit u kunnen helpen uw verlies een plekje te geven. Gelukkig zijn er organisaties die u hierbij kunnen ondersteunen. Het Kolleweidenhof bij Heelweg is een dergelijke organisatie. Wilt u op een gepaste manier afscheid nemen van uw trouwe viervoeter? Of bent u op zoek naar een mooie urn of gedenkteken voor uw huisdier? Dan schakelt u deze specialisten in.

De opties voor een afscheid van uw hond of kat

Bij het Kolleweidenhof wordt u ondersteund in het afscheid nemen van uw huisdier. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden om uw huisdier te laten begraven of cremeren. Als uw huisdier is overleden bij de dierenarts, dan beschikt deze organisatie over de mogelijkheid om hem op te halen, zodat u deze bij het Kolleweidenhof in Heelweg kunt laten cremeren en uitstrooien op de strooiweide. U kunt een bijpassend gedenkteken van uw hond of kat achterlaten op de gedenkplek, zoals een drinkbakje, speeltje of halsbandje. Tevens kunt u uw huisdier bij u thuis laten overlijden, in zijn of haar vertrouwde omgeving, en hem vervolgens bij het Hof laten cremeren of begraven. Zo kunt u in het comfort van uw eigen woning rustig afscheid van elkaar nemen. Tevens kunt u een urn voor uw huisdier bestellen, zodat u bij uw thuis een mooie gedenkplek creëert. Zo blijft uw hond of kat onderdeel van uw gezin.

Neem contact op om de opties voor uw afscheid te bespreken

Wilt u een urn voor uw huisdier bestellen? Of wilt u informeren naar de mogelijkheden van deze organisatie om uw huisdier en passend afscheid te geven? Neem dan contact op met de specialisten om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Zij helpen u graag een waardig afscheid voor uw huisdier te realiseren dat bij u en uw gezin past.

https://kolleweidenhof.nl/