Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom jij een houtlook tegel in huis moet hebben!

Tegenwoordig is er een vrij groot aanbod als het gaat om tegels en vloeren. Keramisch parket en houtlook tegels stijgen ook in populariteit. Wellicht heb jij al een van deze vloeren in je huis liggen? Een tegel of vloer kiezen is geen gemakkelijke keuze. Je moet goed nadenken wat jij zelf terug wil laten komen in je eigen woning. In dit blogartikel helpen wij jou een handje daarmee. In dit blogartikel lees je alles of de houtlook tegel en waarom dit wellicht de vloer is waar jij naar zoekt.

 

  1. Deuken en krassen

Vermijd deuken en krassen in je vloer met een houtlook tegel. Deze tegels zijn machinaal vervaardigd en ze zijn heel sterk. De tegel is gebakken onder hoge temperaturen. In een echte houten vloer klagen bezitters vaak over deuken en krassen die terugkomen in de vloer. Bij een houtlook tegel heb jij hier geen last van.

 

  1. Het lijkt net echt hout!

Een houtlook tegel is tegenwoordig niet meer te onderscheiden met een echte houten vloer. Dit komt door de gedetailleerde print die erop zit. Deze print is mogelijk gemaakt door de razendsnelle technologische ontwikkelingen die op zijn gekomen. De ‘natural touch’ op de houtlook tegel zorgt ervoor dat de tegel net echt lijkt. De tegel krijgt op deze manier een voelbare houtstructuur.

 

  1. Vloerverwarming? Geen probleem!

Houtlook tegels zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Houtlook tegels zijn een betere geleider voor de warmte van uw vloerverwarming dan een tegelvloer. Tegenwoordig maken steeds meer mensen de keuze om de radiator van de muur te halen en deze in te ruilen voor vloerverwarming. Kies jij voor een houtlook tegel, dan is dan een goede combinatie. Een echte houten vloer gaat niet goed samen met vloerverwarming omdat de planken mogelijk krom gaan trekken. Dit is iets wat je natuurlijk niet wilt hebben.

 

Regge Tegels

Voor het aanschaffen van een houtlook tegel adviseren wij om een kijkje te nemen bij Regge Tegels. Met de keuze uit een groot assortiment zit er vast een tegel of andere vloer tussen die bij jou past. De vloeren zijn van goede kwaliteit en een scherpe prijs. 

 

https://www.regge-tegels.nl/