Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Deze makelaar in Hilversum is van alle markten thuis

De Gooise vastgoedmarkt is een complex en altijd veranderend veld. Carel Rasch en Patrick Dorenbos van Dorenbos|Rasch Makelaars bevinden zich al tientallen jaren in dit veld. Door hun ervaring hebben ze onwijs veel vakkennis over de huizenmarkt en geweldige contacten in de regio. Bij deze professionele makelaar in Hilversum wordt gewerkt met een laagdrempelige aanpak en zo min mogelijk poespas. U kunt bij hen terecht met al uw vragen – welke zo goed mogelijk worden beantwoord en waar gemaakte beloftes altijd worden nagekomen.

Verschillende diensten van deze professionele makelaars

Bij Dorenbos|Rasch Makelaars kunt u terecht met allerlei verschillende benodigdheden op het gebied van huisvesting. Door het enorme netwerk dat ze hebben en de professionele expertise worden de meest gevarieerde vraagstukken snel en moeiteloos opgelost.

Taxatie

Het kan nodig zijn om een erkende taxatie uit te laten voeren als u een huis wilt kopen, een successieaangifte wilt doen, een hypotheek wilt oversluiten of verhogen of als u gaat scheiden. Het taxatierapport dat opgesteld wordt voor uw huis in Hilversum wordt erkend door het NWWI en is dus geldig bij alle hypotheekverstrekkers en andere instanties.

Waardebepaling

Het is niet nodig om een uitgebreid taxatierapport op te stellen als u gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van uw huis of wilt weten wat u kunt verwachten als u besluit om te verkopen. Deze makelaar uit Hilversum biedt een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan, zodat u weet waar u aan toe bent.

Expat relocation, kopen en huren

Veel mensen willen een huis huren in Het Gooi omdat ze ergens in de buurt moeten zijn voor werk. Voor hen wordt door de makelaar in Hilversum een persoonlijk profiel opgesteld dat gebaseerd is op hun budget, voorkeuren en tijdsdruk. Aan de hand van het profiel worden alle nieuwe huizen die op de markt komen gescand en de passende opties worden dagelijks naar hen doorgestuurd. Als er een interessant aanbod tussen zit, dan worden ze begeleid tot het contract rond is.

https://www.dorenbosrasch.nl/