Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Deze basics mogen absoluut niet ontbreken in jouw kast!

Waar voor de een kleding erg belangrijk is en een manier om zichzelf te kunnen uiten is, kan het voor de ander een stuk minder belangrijk zijn. Iemands kledingstijl zegt veel over een persoon. Iedereen heeft een eigen stijl en daar kun je je persoonlijkheid in verwerken, maar elke goede kledingstijl begint bij een goede basis. We vertellen je graag welke basics zeker niet mogen ontbreken in jouw kledingkast!

 

Items die niet mogen ontbreken

Kleding is dus een manier om je te uiten naar de wereld, toch zijn er voor iedereen een aantal basics die eigenlijk gewoon niet mogen ontbreken. Dat kan zijn omdat ze een outfit afmaken of omdat ze simpelweg overal leuk bij staan. Een goed voorbeeld van zo’n basic kledingstuk is het overhemd. Je ziet ze terug in allerlei kleuren, patronen en stoffen. Vaak zitten ze erg comfortabel en je steelt hoe dan ook de show met een overhemd. Een andere item die je hoe dan ook in je kast moet hebben hangen is een trenchcoat. Dit tijdloze item is goed te combineren en raakt nooit uit de mode. Je vindt ze van heel basic in een effen kleurtje tot met te gekke prints! Een trenchcoat mag dus echt niet ontbreken!

 

De perfecte bottom

Als je kast volhangt met mooie T-shirts, tops en truien en het ook wel zo fijn dat je een goede basic jeans hebt waarmee je die altijd kunt combineren toch? De kast heeft op zijn minst een goede spijkerbroek, een mooie broek en een goede rok nodig. Jeans met een lichtblauwe pasvorm kun je met bijna elke top combineren. Rokken zijn perfect voor warme dagen. Je kunt kiezen uit maxi-rokken, kokerrokken, minirokken en meer. Rokken zijn er in verschillende roklengtes. We hebben broeken, jeans en rokken voor elke kledingstijl en elke gelegenheid.

 

Je outfit helemaal afmaken!

De finishing touch van je outfit zit hem vaak in de kleine dingen, de accessoires kunnen je look net die extra boost geven. Die kleine dingen kunnen sieraden zijn, maar ook een zonnebril, tas of sjaal. Ook schoenen kunnen je outfit net die extra draai geven die het nodig heeft! Ben jij nog opzoek naar de beste basics of leuke accessoires? Dan moet je zeker een een kijkje nemen op de website van Nummer16! Ze hebben een ruim aanbod aan de hipste kleding en accessoires!

 

https://www.nummerzestien.eu/