Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

De Paruzzi webshop is voor iedereen toegankelijk

Liefhebbers die VW oldtimer onderdelen nodig hebben, weten waar ze moeten zijn: Paruzzi! Maar wat is een oldtimer eigenlijk? We hebben het hier over een wagen die al minstens 25 jaar niet meer uit de fabriek rolt. Oftewel een automodel dat niet meer gemaakt wordt. Overigens geldt een periode van 30 jaar als het gaat om bromfietsen of motorfietsen.

Rond oldtimers hangt vaak een sfeer van nostalgie, zeker als het om Volkswagens gaat. VW-fans hebben vaak de voorkeur voor een specifiek model. Bij het zien van welk type gaat jouw hart sneller kloppen? De Kübel, een van de bussen, de Kever of toch de Kharman Ghia?

Welke het ook is, als jij bepaalde parts nodig hebt, zit je helemaal goed op paruzzi.com. Om je een indruk te geven van items die je kunt bestellen een opsomming: velgen, bumpers, achterassen, uitlaten, kachels en motoren. Maar ook aandrijfassen, acculaders, bagagerek-steunen en gordijnrails voor de achterruit. En zelfs hangmatten voor kinderen, koelkastdeur-handvatten en schuifdeur-horren met rits. Is er iets wat jij echt nodig hebt en wat je niet bij Paruzzi aantreft? Laat het ons weten. We gaan alles op alles zetten om het voor jou te vinden en in onze collectie op te nemen. Overigens wordt het assortiment op regelmatige basis aangevuld, dus houd de site in de gaten.

Kever onderdelen nodig?

Kever onderdelen heeft het Paruzzi-team handig onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo wordt het zoeken iets gemakkelijker. Bij iedere groep tref je vervolgens een aantal subgroepen aan. Een voorbeeld. Hoofdgroep is ‘Transmissie’, subgroepen die hierbij horen zijn:

-300: Versnellingsbak;

-301: Versnellingsbakhuis en ophanging;

-309: Tandwielen en Assen t/m 1960;

-311: Tandwielen, Assen vanaf 1960 en Pakkingen;

-321: Versnellingsbakhuis 3-traps automaat;-

-399: Versnellingsbak bevestigingsdelen.

De nummering hebben we aangebracht voor een nog beter overzicht. Voor jou als klant en voor onszelf! We zien je bestelling graag tegemoet en melden alvast dat als je uitkomt op een bedrag van €50 of meer we geen bezorgkosten rekenen.

https://www.paruzzi.com/