Gratis Artikel Plaatsen
Adverteren

De kracht van lokaal adverteren in de gratis huis-aan-huis krant

Adverteren kan op vele manieren.

Toch is niet elke vorm van reclame maken even effectief. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt én in het geheugen van de consument blijft hangen, dan bent u bij HaagMedia aan het juiste adres.

HaagMedia is het bedrijf om mee samen te werken en in overleg met u een reclamecampagne op te zetten, zowel online als offline.

 

De voordelen van lokaal adverteren

De huis-aan-huis kranten zijn uitgegroeid tot een volwassen medium. Met een wekelijks bereik van ruim 204.000 huishoudens maakt dit de huis-aan-huis kranten van HaagMedia een zeer krachtig podium voor uw boodschap. En door lokaal te adverteren, en dus meteen de juiste doelgroep aan te spreken, komt u veel verder. Het is nu eenmaal een feit dat zaken die in de directe omgeving gebeuren veel meer impact hebben dan zaken die op nationaal of internationaal niveau plaatsvinden. Hetzelfde geldt voor adverteren. HaagMedia maakt gebruik van de regionale kracht en de binding van inwoners met hun directe omgeving. Ondernemingen die in de huis-aan-huis kranten van HaagMedia adverteren, of het nu online of offline is, liften dus mee op deze verbondenheid.

De krachten bundelen

Bedrijven welke adverteren in de gratis huis-aan-huis kranten van HaagMedia, kunnen adverteren in alle zes aangesloten gratis huis-aan-huis kranten. Dit zijn de Zuidwester Krant editie 1 en 2, de Rijkswijkse Krant (deze krant verschijnt eveneens in Ypenburg), HaagWestNieuws, de Nieuwe Loosduinse Krant en de Scheveningsche Courant. Door uw advertentie in deze huis-aan-huis kranten te plaatsen, slaat u dus geen twee maar wel zes vliegen in één klap. Hierbij geldt dat elke krant een eigen verspreidingsgebied en een eigen signatuur heeft, waardoor uw advertentie goed aansluit op de wensen en de interesse van de mensen in deze wijken. Adverteren bij HaagMedia is hierdoor niet alleen een betaalbare manier van reclame maken, maar ook zeer effectief.

Wilt u met uw advertentie ook meteen de juiste doelgroep bereiken? Meld u dan vandaag nog aan. Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie over het adverteren bij HaagMedia? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

http://www.haagmedia.nl