Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers maken uw dak schoon

Elk seizoen heeft invloed op de dakbedekking van uw huis. Daarom is het verstandig dat het dak regelmatig schoongemaakt wordt. Wilt u zelf uw dak schoonmaken? Ga dan uiterst voorzichtig te werk, u klimt immers de hoogte in. Wilt u uw dak laten schoonmaken door een professional? De Dakmakers hebben jarenlange ervaring in het onderhouden, repareren en schoonmaken van alle soorten daken. We weten exact wat we doen en gaan uiterst veilig te werk. Voor ons is het een dagelijkse bezigheid om op daken te klimmen, wij draaien onze hand er niet voor om. Om uw dak schoon te maken zijn we in het bezit van de juiste spullen voor het beste resultaat. Na een bezoek van ons is uw dak weer helemaal spik en span!

 

Zonnepanelen laten schoonmaken

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Geadviseerd wordt om de zonnepanelen zo nu en dan te laten reinigen. Verontreiniging door bijvoorbeeld vogelpoep gaat niet vanzelf van uw zonnepaneel af. Dat  kan rendement verlies veroorzaken. Onderzoeken hebben uitgewezen dat schoongemaakte panelen gemiddeld 10 % meer rendement opleveren. De Dakmakers maken uw zonnepanelen met een speciale borstel en osmose water schoon. Hierdoor wordt de beschermlaag van de panelen niet aangetast.

Dakonderhoud

Bel de Dakmakers voor dakonderhoud in Nederland en maak een afspraak. Door weersinvloeden is het belangrijk goed onderhoud aan uw dak te laten plegen. In het voorjaar gaan alle bloesem bomen weer bloeien. Prachtig gezicht, maar als de bloesem uitgebloeid is laat het los en gaat rond dwarrelen. Dan is er kans dat de bloesem op uw dak terecht komt waardoor afvoeren verstopt kunnen raken. In de herfst zien we dit gebeuren met de bladeren die van de bomen vallen en waaien. Bladeren zijn stukken groter en zwaarder dan bloesem waardoor ze veel eerder een verstopping en lekkage op uw dak kunnen veroorzaken.  Daarbij regent het vaak in de herfst. Natte bladeren worden extra zwaar en dit is een belasting voor uw dak. Zorg er dus voor dat bladeren regelmatig van uw dak verwijderd worden. In de winter kan er sneeuw vallen. Sneeuw is zwaar en hierbij geld hetzelfde als bij de bladeren in de herfst. Verwijder of laat de sneeuw verwijderen zodat het niet een te zware belasting voor uw dak kan worden. Bij al dit onderhoud helpen de Dakmakers u graag!

https://www.dakmakers.nl/