Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Attracties

Cadeaubon voor een ballonvaart boeken

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau?  Een origineel huwelijkscadeau? Een verjaardagscadeau? Een kerstcadeau? Een moederdag cadeau? Heb je al eens gedacht aan een ballonvaart als geschenk?

Bij C-Air ballonvaart kan je een bon voor een ballonvlucht bestellen als cadeau of voor jezelf. Je kan de cadeaubon via mail of via onze website bestellen. Vanaf de betaling in orde is, ontvang je de cadeaubon per mail of per post. Wij laten aan jou de keuze. Elke bon heeft een origineel nummer. De gelukkige kan na ontvangst van de geschenkbon contact met ons opnemen. Het is dan voldoende om het origineel nummer door te geven. Er wordt dan onmiddellijk een datum ingepland voor de ballonvaart.

Een cadeaubon voor een ballonvlucht : wat houdt dit in?

De gelukkige van de geschenkbon krijgt minimaal één uur vlucht. We hebben verschillende opstijgplaatsen in België. Wij plaatsen een regio op de cadeaubon en in die regio zullen wij opstijgen. De dag van de ingeplande ballonvaart, zullen wij onze passagiers opbellen om de weersomstandigheden te overlopen, alsook de exacte opstijgplaats. Indien de vlucht niet kan doorgaan, plannen wij onmiddellijk een nieuwe datum in. De passagiers krijgen bij ons een uitgebreide briefing voor het opstijgen. Na de vlucht eindigen wij steeds met een hapje en een drankje. Ook krijgen onze passagiers een certificaat. Wij vragen aan onze passagiers om een volger te voorzien, indien dit niet mogelijk brengen wij onze passagiers kosteloos terug naar de opstijgplaats.

Welke is de prijs van een cadeaubon om te ballonvaren?

Een cadeaubon bestellen bij C-Air ballonvaren is al mogelijk vanaf 125 euro. Regio Waasland kan je bij ons een cadeaubon voor één persoon boeken vanaf 125 euro. In de regio’s Antwerpen, West-Vlaanderen,  Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant is de kostprijs 135 euro voor één persoon. In de regio Limburg bedraagt de kostprijs 145 euro per persoon. Ook in andere regio’s ballonvaren is mogelijk. De prijs kan je terugvinden op onze website.

Je kan uiteraard ook een cadeaubon bestellen voor meerdere personen. De passagiers kunnen ook steeds zelf bijboeken, indien zij dit wensen.

Verder kan je ook een cadeaubon bestellen voor een privé ballonvaart. De prijs voor een privé vaart bedraagt 600 euro. De gelukkigen zullen dan enkel met hun tweetjes varen. Verder kunnen zij ook een opstijgplaats kiezen, indien de opstijgplaats voldoet aan de vereisten. We moeten dan voor de opstijgplaats geen rekening houden met andere passagiers. Ook privévaarten voor vier en meerdere personen zijn mogelijk. Vanaf zes personen kost een privévaart evenveel dan wanneer je zou aansluiten bij een andere groep.

Wil jij toch nog iets extra? Wij bieden ook cadeaubonnen aan met een ontbijt, een cadeaubon met een uitgebreide lunch na de vlucht, etc… Bij C-Air ballonvaren werken wij graag op maat. Indien je vragen hebt, aarzel dan niet ons telefonisch of per mail te contacteren.

https://www.cair-ballonvaart.be