Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Bel dit bedrijf voor rioolonderzoek in de regio Breda wanneer u een vreemde geur in huis ruikt

Hangt er een vieze rioollucht in huis? Of is uw toilet verstopt? Mogelijk is er iets in uw riool beschadigd. Om dit zeker te weten, kunt u Groeneveld Riooltechniek inschakelen, die rioolonderzoek in Breda kan uitvoeren. Met behulp van een speciale camera wordt het riool grondig geïnspecteerd. Als uit het rioolonderzoek in Breda blijkt dat er iets beschadigd is, zal het bedrijf het riool zo snel mogelijk komen repareren.

Over het bedrijf

Groeneveld Riooltechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met rioleringen te maken heeft. Het bedrijf is bijna 40 jaar geleden opgericht en begon als een klein, lokaal bedrijf. Inmiddels is Groeneveld Riooltechniek uitgegroeid tot een van de grootste rioleringsbedrijven van Nederland en levert het diensten in het hele land. De afgelopen jaren is het bedrijf steeds verder uitgebreid met dochterondernemingen Groeneveld Riooltechniek B.V., Groeneveld Industriële Reiniging B.V. en Groeneveld Relinen/Renovatie B.V.

De service

Het rioleringsbedrijf staat bekend om zijn goede service. Zij streven ernaar om het beste rioolonderzoek in de regio Breda uit te voeren. Daarom worden alleen de beste vakmensen aangenomen. Snelheid is ook erg belangrijk. Als u een rioolonderzoek heeft aangevraagd, zal er zo snel mogelijk een medewerker bij u langskomen om het probleem te onderzoeken en te verhelpen. Bovendien krijgt u als klant uitgebreid de mogelijkheid om uw wensen aan te geven en mag u over alles meedenken. Het bedrijf zal hier zo veel mogelijk rekening mee houden.

Eerlijke prijs

Tevens hanteert Groeneveld Riooltechniek altijd een eerlijke prijs, waar het ook erg transparant over is. Zodra het bedrijf een inschatting van de prijs heeft gemaakt, zult u een overzichtelijke offerte ontvangen. Zo weet u meteen wat de reparatie zal kosten. Als u het niet eens bent met dit bedrag, is er ruimte voor overleg. De medewerkers zouden dan bijvoorbeeld alleen de puur noodzakelijke werkzaamheden kunnen verrichten, zodat de prijs zal dalen.

https://www.riooltechniek.nl/