Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Alles over je huis inrichten

Ikea bellen met vragen over inrichting?

Bent u van plan uw huis opnieuw te gaan inrichten maar zit u met een bepaalde vraag over die nieuwe bank of keuken? Weet u niet of die ene kast wel bij u de trap op komt? Of matcht de kleur van dat nieuwe TV-meubel wel bij uw behang? U kunt altijd bellen met Ikea voor advies over de inrichting van uw woonkamer, keuken of welke kamer in uw huis dan ook. Ook voor vragen over het in elkaar zetten of juist weer uit elkaar halen van meubels kunt u Ikea bellen voor hulp van een medewerker. De klantenservice van Ikea is dagelijks telefonisch bereikbaar, maar Ikea is ook actief op vele andere kanalen waar de klantenservice voor u klaar staat om te helpen bij problemen of vragen over het inrichten van uw huis. 

Ikea bellen of benaderen via Social Media

Voor al uw vragen over het inrichten van uw huis kunt u terecht bij de klantenservice van Ikea. U kunt Ikea bellen om een antwoord te krijgen op allerlei verschillende vragen, maar Ikea is ook te bereiken via diverse vormen van social media. Zo kunt u onder andere een bericht sturen via Twitter of Facebook, of kunt u de nodige inspiratie opdoen voor het inrichten van uw huis via de Instagram of Pinterest pagina van Ikea! Zo kunt u allerlei leuke ideeën opdoen en van alles te weten komen over de laatste trends op het gebied van het inrichten van uw huis. Heeft u specifieke vragen over (het in elkaar zetten van) bepaalde producten van Ikea? Dan kunt u vaak beter even met Ikea bellen. Via KlantenserviceDirect kunt u alle manieren ontdekken waarop u in contact kunt komen met de klantenservice van bedrijven als Ikea. 

Wat doet KlantenserviceDirect? 

Bedrijven als Ikea doen er vaak alles aan om op zoveel mogelijk manieren in contact te komen met hun klanten. De tevredenheid van u als klant staat bij dit soort bedrijven zeer hoog in het vaandel. Toch kan het voor u als klant niet altijd even makkelijk zijn om op het juiste moment de juiste persoon te spreken te krijgen, bijvoorbeeld wanneer u met een dringende vraag zit terwijl u net die nieuwe Ikea kast in elkaar aan het zetten bent. Even Ikea bellen is dan wel zo handig, maar waar vindt u nou zo snel het juiste telefoonnummer van de klantenservice van Ikea? Dat is precies een situatie waarin KlantenserviceDirect u te hulp kan schieten. Want welk bedrijf u ook zoekt, KlantenserviceDirect helpt u snel en zonder gedoe de klantenservice te bereiken waar u naar op zoek bent. Benieuwd naar de dienstverlening van KlantenserviceDirect? Bekijk hier de missie.https://klantenservicedirect.nl/