Waar kunt u Douglas hout aan herkennen?

Bent u al bekend met Douglas hout? Douglas hout is afkomstig van de dougglasspar en wordt geïmporteerd uit Noordwest Europa. Deze houtsoort ziet u steeds vaker terugkomen in de Nederlandse tuinen. En dat is ook niet vreemd. Want deze houtsoort heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10-15 jaar en is van nature erg duurzaam. Maar duurzaamheid is niet de enige reden om voor Douglas hout te kiezen, ook de kleur van het hout spreekt veel mensen aan. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor deze prachtige houtsoort. Ontvang advies door Tuinhout Compleet en plaats uw bestelling eenvoudig online.

Douglas hout is zeer geschikt voor buitenconstructies

Duurzaam, sterk en een mooie kleur. Dat is waar u Douglas hout aan herkent. Door de natuurlijke duurzaamheid van deze houtsoort, is dit hout zeer geschikt voor buitenconstructies waar het blootgesteld wordt aan diverse weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, veranda, overkapping, paardenstal, schutting. Dit sterke en stabiele hout is ideaal voor het bouwen van deze buitenconstructies. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis laten bouwen waar u al uw tuinbenodigdheden in kunt opstallen? Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen voor extra privacy? Of wilt u een overkapping bouwen waar u van het mooie weer kunt genieten? Wat uw wensen ook zijn, bij Tuinhout Compleet hebben ze het Douglas hout waar u naar op zoek bent.

Maak een keuze uit het ruime aanbod Douglas hout

Bij Tuinhout Compleet vindt u een uitgebreid assortiment aan Douglas hout. Dit hout koopt deze specialist enkel in bij PEFC gecertificeerde zagerijen. Er zijn diverse toepassingen van Douglas hout mogelijk. Van oorsprong herkent u deze houtsoort aan de roodbruine kleur en de mooie vlamstructuur. Heeft u liever een andere kleur? Deze specialist verkoopt Douglas hout ook in vele andere kleuren, bijvoorbeeld Zweeds rabat in een mooie zwarte kleur. Kortom, voor Douglas hout moet u bij Tuinhout Compleet zijn.

https://www.tuinhout-compleet.nl/