Paintball en meer outdoor activiteiten bij de specialist in Brabant

Paintball en andere activiteiten die outdoor plaatsvinden, worden steeds populairder in Brabant. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of schoolreisje, steeds vaker kiest men voor outdoor activiteiten. En waarom ook niet? Iedereen is tijdens zo’n spel actief en fanatiek bezig, heerlijk in de buitenlucht en de natuur. Wilt u een outdoor activiteit zoals paintball in Brabant spelen? Misschien moet u dan eens kijken naar het aanbod aan activiteiten van De Hooghei. Hier kunt u namelijk naast paintballen ook survivallen, boerenspellen spelen, klootschieten, mountainbiken, golfen en nog veel meer. Er zit in dit uitgebreide aanbod vast een spel dat u en uw vrienden, collega’s of familieleden leuk vinden.

Paintball Brabant leuk voor kinderfeestjes

Uw zoon of dochter is over een paar weken jarig. Natuurlijk hoort daar een kinderfeestje bij. Maar eigenlijk heeft u geen idee waarmee u de kinderen moet vermaken. Heeft u al eens aan een geheel verzorgd uitje bij De Hooghei gedacht? Bij De Hooghei kunnen kinderen paintball spelen in een natuurrijke omgeving in Brabant. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee. Dan heeft uw kind zeker een geslaagd kinderfeestje!

Na paintball uitpuffen in restaurant met uitgebreide kaart in Brabant

Paintball is ontzettend leuk, maar kost ook veel energie. Daarom zult u na uw potje paintball in Brabant wel moe en hongerig zijn. Het zou toch ideaal zijn als u na het spelen van paintball zo aan tafel kunt aanschuiven voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dat is mogelijk, mits u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.