Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Particuliere dienstverlening

Letselschade claimen in het geval van inkomensschade

Kunt u als gevolg van een ongeval niet of maar gedeeltelijk werken? Dan is er sprake van inkomensschade. Doordat u door het ontstane letsel uw werk niet meer goed kunt uitvoeren, bent u gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt. Dit geldt zowel voor personen in loondienst als voor zelfstandig ondernemers. Zowel het ongeval en de opgelopen schade als het verlies aan inkomsten zijn natuurlijk erg vervelend. Is er in uw situatie sprake van een schuldige tegenpartij? Dan kunt u in veel gevallen de schade verhalen op deze partij. Dit doet u door uw letselschade te claimen. Vaak krijgt u dan een schadevergoeding. Weet u niet goed hoe u dit het best kunt aanpakken? Schakel dan de professionals van Letselschade-Claim in.

De impact van het ongeval bepaalt onder andere de hoogte van de vergoeding

Wanneer u volledig arbeidsongeschikt bent als gevolg van het ongeval en dus niet meer kunt werken, is de impact op uw leven groter dan wanneer u bijvoorbeeld nog gedeeltelijk kunt werken. Bij een grotere impact heeft u als slachtoffer ook meer inkomensschade en daarom ook recht op een hogere schadevergoeding. De professionals van Letselschade-Claim helpen u graag bij het claimen van deze letselschade en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan het opstellen van de aansprakelijkheidsstelling en het indienen van de schadeclaim. Ook zijn de letselschadespecialisten van dit bedrijf op de hoogte van de juridische regels en laatste wetsveranderingen. Dit nemen zij mee in hun advies.

Bespreek uw situatie

Wilt u uw verlies aan inkomsten als gevolg van een bedrijfsongeval, medische fout of verkeersongeval verhalen op de schuldige tegenpartij? Neem dan contact op met de specialisten van Letselschade-Claim en bespreek uw situatie. Wanneer u het contactformulier op hun website invult, wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen. Het is ook mogelijk om te bellen of te mailen voor vragen en deskundig en persoonlijk advies. De contactgegevens en meer informatie over het claimen van letselschade vindt u op de website.

Gerelateerde artikelen

Deze makelaar in Hilversum is van alle markten thuis

De voordelen van een cementdekvloer zijn haast ontelbaar

Met een ervaren hypotheekadviseur in Arnhem uw mogelijkheden in kaart brengen