Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Groothandel

Houten balken kopen voor uw droomtuin

Gaat u een tuinhuis bouwen of een zoldering maken? Dan zijn houten balken essentieel en u kunt deze kopen bij Houthandel van der Heijden. Elk bouwwerk heeft een constructie nodig waarop de onderdelen kunnen rusten en balken zijn hier uitermate geschikt voor. Bij deze houthandel kunt u stevige balken in allerlei soorten, zoals Douglas hout en eikenhout, kopen. Ook verkopen ze verschillende maten en het is tevens mogelijk om de balken op maat te laten zagen.

Welke balken zijn geschikt voor uw project?

Wilt u graag dat uw constructie lang meegaat? Kies er dan voor om geïmpregneerde houten balken te kopen. Deze gaan namelijk veel langer mee dan onbewerkt hout en dat is ideaal voor in de tuin. Deze houten balken zijn geschikt voor het bouwen van een draagconstructie van een tuinhuis, of overkapping. Uw bouwconstructie is beter beschermd tegen weersomstandigheden dankzij geïmpregneerd hout. Vurenhout en Douglas hout zijn erg geschikt om te kopen voor uw project. U kunt alle kanten op met deze flexibele en makkelijk bewerkbare houtsoorten. Daardoor weet u dus altijd zeker dat uw nieuwe constructie bij de rest van de tuin past. Voor een uitgebreid aanbod aan houten balken van onder meer vurenhout en Douglas hout bent u bij Houthandel van der Heijden het juiste adres.

Profiteer van deskundig advies

Voor ieder project kunt u de juiste houten balken kopen bij deze houthandel. Of u nu makkelijk bewerkbaar Douglas hout wilt kopen of robuust eikenhout; zij hebben het. Hun ruime aanbod kan het echter lastig maken om een keuze te maken. Daarom voorzien zij u van uitgebreid en persoonlijk advies. U krijgt advies op maat op basis van uw wensen. Zo weet u altijd zeker dat u het juiste materiaal uitkiest voor uw tuinproject. Kom snel langs in hun showroom of laat uw tuinhout eenvoudig bij u thuis bezorgen.

Gerelateerde artikelen

Het hele jaar door genieten van een mooi groen grasveld dankzij kunstgras

Deze groothandel is dé expert in bakkersproducten

Waarom kiest u voor onthardingszout?