Gratis Artikel Plaatsen
Adverteren

Gratis artikel plaatsen

Gratis artikel

Je bent net een website gestart en hebt heel veel tijd gestoken in het design en ontwerp ervan, maar je krijgt geen bezoekers!

Hier lopen veel beginnende website bezitters tegen aan en haken hierdoor ook vaak weer af, het probleem ligt hem vaak in het feit dat je website niet hoog genoeg in google, bing en alle andere zoekmachines staan. Staat je website niet op de eerste pagina, of zelfs niet op de tweede pagina dan is de kans dat je word gevonden door jouw “publiek” gering.

Linkplaatsing

Een oplossing voor het hoger komen in de zoekresultaten van de zoekmachines is het aanmaken van inkomende links, backlinks naar je website. Dit betekent dat je op andere gerelateerde website’s links moet laten zetten of een linkpartnerschap aan gaat om zo een bepaalde reputatie op te bouwen.

Dit is vaak een tijdrovend en vervelend klusje, waar niet iedereen zin of tijd voor heeft.

Hier zijn oplossingen voor zoals betaalde linkplaatsingen, vaak kosten deze wel wat en is dat niet voor iedereen weg gelegd.

Bij ons op www.gratisjewebsitetoevoegen.nl gaat dit al vanaf 2,50 euro per maand.

Artikel toevoegen

Een tweede oplossing is het plaatsen van een artikel op een website waarin jij beschrijft wat voor website je bezit, eventuele problemen die je oplost of een bepaalde service aanbied.

Dit soort artikelen (in combinatie met een in content link naar jouw website of subpagina – backlink) leveren vaak meer waarde op dan een linkplaatsing alleen.

Ook dit bieden wij aan op www.gratisjewebsitetoevoegen.nl, het plaatsen van een artikel is geheel gratis en het toevoegen van uitgaande links (inclusief rel=”nofollow”) is ook geheel gratis.

Wil je een artikel schrijven inclusief do-follow links dan betaal je hier ook 2,50 euro per maand voor.

Al onze prijzen zijn inclusief en gegarandeerd de laagste (vind je het ergens anders goedkoper dan bieden wij het voor dezelfde prijs aan).

 

Dus waar wacht je nog, maak een gratis account aan op www.gratisjewebsitetoevoegen.nl en plaats vandaag nog je artikel online.

http://www.gratisjewebsitetoevoegen.nl/