Geniet van goede koffie met een koffiemachine op het werk

De focus van veel bedrijven ligt vaak op het tevreden maken en houden van de klant. Maar die tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat zelfs 82 procent van de werkende Nederlanders een kwalitatieve kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Het halen van de beoogde resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede kop koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u een paar handige tips.

Soorten koffie

Koffie wordt steeds meer populair, er komen daarom ook steeds meer soorten koffie. Waar men vroeger tevreden was met een simpele koffie, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de meest bekende soorten koffie op een rij.

– Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

– Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.

– Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.

– Café lungo, minder sterke espresso.


Wat van belang is om te weten is dat uw medewerkers vaak niet altijd dezelfde soort koffie drinken. Waar ze ‘s ochtends een espresso nodig hebben om beter te functioneren, drinken ze in de middag misschien liever een Latte macchiato. Dit is één van de redenen waarom het belangrijk is om op het werk een goede koffiemachine te plaatsen.

Een goede kop koffie met een professioneel apparaat

Een goede kop koffie op het werk is dus erg belangrijk. Of het nu gaat om een gewone kop koffie, of bijvoorbeeld een lekkere Cappuccino, iedere werknemer heeft een andere smaak en wil een kop koffie graag naar eigen wens. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles kan. Het is namelijk bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand geen lekkere bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf, het is een soort visitekaartje. Een professionele koffiemachine heeft daarnaast nog meer nuttigheden. Zo heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit. Dit zorgt voor een betere productiviteit onder de werknemers.

Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u info over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat het beste aansluit bij uw bedrijf? Kijk dan eens op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/