Geef uw interieur een boost met de exclusieve interieurstoffen

De meubels, stoffen en accessoires van Chopard Interieur zorgen voor een opfrisser van uw woninginrichting. Bent u op zich nog wel tevreden met uw meubels maar wilt u ze een make over geven? Kies er dan voor om uw meubelen te herstofferen met een van de exclusieve interieurstoffen. Er wordt gebruikgemaakt van de beste materialen, zo geniet u jarenlang van uw hergestoffeerde bank of fauteuil. Kunt u niet kiezen tussen de exclusieve interieurstoffen? Ontvang dan interieuradvies en de specialist zorgt ervoor dat er een bijvoorbeeld landelijke stijl wordt gecreëerd in uw huis.

Kies uit een uitgebreide collectie exclusieve interieurstoffen

Is uw meubilair aan een oppepper toe? Laat het dan van een nieuwe stof voorzien door een specialist. Chopard Interieur heeft een uitgebreide collectie met exclusieve interieurstoffen. Dit is de perfecte manier om uw meubelen weer eigentijds te maken. U kiest welke stof het best bij uw interieur past. Ga bijvoorbeeld voor een effen kleur, streep of bloemdesign. Ook als u sfeer wilt toevoegen aan uw interieur heeft deze specialist een goede oplossing voor u. U kiest namelijk uit een ruim assortiment gordijnstoffen. U wordt altijd uitstekend geadviseerd, waarna de gordijnen professioneel worden opgemeten en gemonteerd. Zo wordt u compleet ontzorgd! Kom eens langs in de showroom in Oisterwijk. Zo krijgt u een goed beeld van de exclusieve interieurstoffen en ontvangt u interieuradvies voor bijvoorbeeld een landelijke, klassieke of moderne stijl.

Kom langs in de showroom en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

Houdt u van een landelijke stijl, maar kunt u wel wat interieuradvies gebruiken? Dan is Chopard Interieur uit Oisterwijk waar u moet zijn. Dit bedrijf is gevestigd in een oud, negentiende-eeuws pand in het hart van het charmante winkeldorp. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubelen, exclusieve interieurstoffen en woonaccessoires. De vriendelijke medewerkers geven u altijd vrijblijvend advies op maat. Zo vindt u altijd iets dat past bij de landelijke en warme sfeer van uw woonkamer. U wordt begeleid tijdens het gehele proces, van interieurontwerp tot uitvoer. Al meer dan 25 jaar richt Chopard Interieur de mooiste huizen van Nederland en het buitenland in. Bezoek de showroom voor een persoonlijk gesprek en bespreek uw woonwensen. U krijgt een persoonlijk ontwerp door het ontwerpbureau.