Een goede reparatie van uw aanhanger is gegarandeerd bij een specialist

U wilt natuurlijk verzekerd zijn van uitstekende aanhanger reparatie. Daarom is het slim om uw aanhangwagen te laten repareren door een specialist. Door een snelle keuring of reparatie uit te voeren op een aanhangwagen wordt uw stilstand tot een minimum beperkt. In de transportsector kost stilstand geld en dat wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Om die reden laat u het keuren, onderhoud en de reparatie van uw aanhangers en opleggers over aan TOSCON. Zij zijn een servicepartner die u een snelle en uitgebreide keuring garanderen. Door gebruik te maken van duidelijke onderhoudsformulieren wordt in korte tijd gecontroleerd of alle onderdelen van de aanhanger geïnspecteerd en onderhouden zijn. Zodoende kan de keuring snel uitgevoerd worden en kunt u snel weer beschikken over uw aanhanger.

De reparatie van een aanhangwagen voorkomt boetes

Het is verplicht om een aanhangwagen of oplegger jaarlijks te laten keuren en eventueel te laten repareren. Dat is vastgelegd in de wet. Door ieder jaar een keuring of reparatie te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhangwagen periodiek te laten keuren en eventueel te voorzien van reparatie. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

Aanhangwagen laten repareren door gediplomeerde specialisten

Een aanhanger of oplegger kunt u het beste laten keuren en voorzien van reparatie door gediplomeerde specialisten. TOSCON is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de keuring van alle trailermerken. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhangwagen in korte tijd te controleren en te repareren. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring en reparatie van een aanhangwagen op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

http://www.toscon.com/