Bedrijfsuitje in Utrecht? Zonde om het prachtige centrum niet in te gaan!

Tijdens een teambuilding uitje door Neverrest gaat u met het hele team de stad in. Dat is een stuk leuker dan binnen blijven zitten toch? Zo leert men elkaar buiten de werkvloer beter kennen, wat de samenwerking bevordert. Om deze samenwerking nog meer te verbeteren, kunt u ook kiezen voor een bedrijfsuitje waarvan teambuilding een belangrijk onderdeel is. Bij de citygames van Neverrest is dit het geval. Dit bedrijf organiseert twee verschillende citygames: The Game en Social Chaos. Tijdens beide citygames worden deelnemers gedwongen om intensief samen te werken en goed met elkaar te communiceren om zo een mysterie op te lossen.

Bij een bedrijfsuitje in Zuid-Holland is iedereen betrokken

Hoe zorgt u ervoor dat iedereen betrokken blijft bij een bedrijfsuitje, ondanks de soms compleet uiteenlopende interesses van het personeel? U kunt dit bedrijfsuitje doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

Bedrijfsuitje in Utrecht gebaseerd op populaire film

Iets dat u herkent is vertrouwd en roept bepaalde gevoelens op. Met die gedachte in het achterhoofd is Neverrest begonnen met het ontwikkelen van bedrijfsuitjes en business games.

De film ‘The Game’ film inspireerde het bedrijf Neverrest om een bijzonder bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland of waar dan ook in Nederland te organiseren. Tijdens dit bedrijfsuitje werkt u samen in teams en komt u in de ene na de andere spannende situaties. Het team van Neverrest bespiedt de deelnemers. Dankzij interactieve acts van de acteurs beleven de deelnemers tijdens het bedrijfsuitje een gevoel van spanning, uitdaging, verbazing, maar ook paranoia.